Cookie- og privatlivspolitik - DK Sommerhuse


Cookie- og Persondatapolitik


Når du besøger DKSommerhuse.dk, er det nærværende cookie- og persondatapolitik, der gør sig gældende.

Cookiepolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet: Så vi kan huske dine præferencer og huskeliste med gemte ferieboliger.
  • Trafikmåling: Så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.
  • Annonceafvikling: Så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
  • Adfærdsbaseret: Individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
  • Indholdsdeling: Vi har gjort det let for dig at dele vores indhold med andre samt følge vores egne profiler på sociale medier.

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig (cookies), som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. MEN: Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil websitet ikke fungere optimalt, og der er indhold, du ikke kan få adgang til. Du vil desuden opleve, at annoncer bliver mindre relevante for dig og optræder hyppigere. Se mere om sletning/blokering af cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet bruger flg. cookies:

  • Google Analytics – til at måle trafikken på websitet
  • Google Adsense - til at vise annoncer på websitet
  • Facebook – til vores Facebook like knap (så vi kan se, om du allerede har liket siden)
  • Google+ – til vores Google+ like knap (så vi kan se, om du allerede har liket siden)
  • AddThis - så det er let for dig at dele vores hjemmeside med andre og følge os på de sociale medier

Skabelonen vedr. vores cookiepolitik er udarbejdet i samarbejde med minecookies.org.

Persondatapolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer - med det formål at optimere din brugeroplevelse og forbedre vores website. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indholdssider, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer ingen personfølsomme oplysninger!

Dette gælder alle brugere
Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger på alle, som benytter vores hjemmeside: Et unikt ID og tekniske oplysninger om den pågældende computer, tablet eller mobiltelefon, IP-adressen, den geografiske placering, samt hvilke sider brugeren klikker på (interesser).

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt og/eller påbudt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Navn, adresse, telefon og email videregives ikke til disse tredjeparter. Oplysningerne anvendes fx til målretning af annoncering, og du kan se mere om dette samt hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om 'Cookies' ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes - med mindre vi er forpligtede til at videregive disse oplysninger på grund af anden lovgivning. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Kontaktoplysninger vedr. dette finder du her. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
KanKom Online v/ Jonas Temløv, Kløvertoften 16, 7100 Vejle. CVR: DK27061052
Se kontaktoplysninger her

Skabelonen vedr. vores persondatapolitik er udarbejdet i samarbejde med minecookies.org.


Oplysningerne på denne side er sidst opdateret 24. maj 2018.

Har du spørgsmål vedr. et sommerhus?

Hvis du har spørgsmål vedr. et hus, er du meget velkommen til at kontakte det bureau, som udlejer huset. De er nemlig eksperterne, der ved alt om husene.


Vil du booke et sommerhus?

Ønsker du at booke et hus, klikker du blot på knappen 'Reserver nu' i husannoncens venstre spalte.

Så stilles du videre til bureauets egen bookingside, hvor du kan afslutte din booking til absolut billigste dagspris!


Kontakt webmasteren

Oplever du tekniske problemer med DK Sommerhuse? Repræsenterer du et bureau, der ønsker at annoncere hos os? Eller har du en anden forespørgsel?

Så kontakt vores webmaster på tlf. 22 94 62 27 eller på denne mail:
info@dksommerhuse.dk