Om DK Sommerhuse


Om DK Sommerhuse

Hos DK Sommerhuse har vi gjort det nemt for dig at søge og booke sommerhus på tværs af de mange udlejningsbureauer i Danmark. Så behøver du kun søge ét sted!

Altid laveste priser

Priserne er de samme, som du finder ved søgning direkte hos de enkelte bureauer. Derfor booker du altid til lavest mulige pris, og du kan let sammenligne sommerhuse og priser på tværs af bureauerne. Så slipper du for at surfe rundt på mange forskellige bureauhjemmesider, og du har altid det fulde overblik.


15.000 sommerhuse

Hos DK Sommerhuse kan du lige nu søge blandt mere end 15.000 sommerhuse i hele Danmark. Og der kommer jævnligt flere bureauer og flere sommerhuse til!

Med det store udvalg føler vi os sikre på, at vi også har den helt perfekte feriebolig til dig. Uanset om du ønsker et luksus sommerhus med pool, spa og sauna - eller et minimalistisk feriehus med havudsigt og brændeovn.

Du lejer direkte hos bureauerne

DK Sommerhuse er en 100% internet-baseret webtjeneste, der sammenligner udlejningsbureauernes danske sommerhuse og ferieboliger. DK Sommerhuse er en del af KanKom Online med CVR: DK27061052 (www.kankom.dk), der driver en række ferieboligportaler i både Danmark og udlandet.

Du lejer husene direkte hos udlejningsbureauerne - vi formidler blot kontakten. Af samme årsag beder vi dig også om at kontakte udlejningsbureauerne, hvis du har spørgsmål vedr. husene.

Har du spørgsmål, der ikke vedrører selve husene eller bookingen af dem, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 22946227 eller mail .Har du spørgsmål vedr. et sommerhus?

Hvis du har spørgsmål vedr. et hus, er du meget velkommen til at kontakte det bureau, som udlejer huset. De er nemlig eksperterne, der ved alt om husene.


Vil du booke et sommerhus?

Ønsker du at booke et hus, klikker du blot på knappen 'Reserver nu' i husannoncens venstre spalte.

Så stilles du videre til bureauets egen bookingside, hvor du kan afslutte din booking til absolut billigste dagspris!


Kontakt webmasteren

Oplever du tekniske problemer med DK Sommerhuse? Repræsenterer du et bureau, der ønsker at annoncere hos os? Eller har du en anden forespørgsel?

Så kontakt vores webmaster på tlf. 22946227 eller på denne mail: